Sabtu, 16 Oktober 2021

Ilinca Vandici Si Ciprian Marica

Ilinca Vandici si Ciprian Marica au petrecut Craciunul impreuna. Ciprian Marica are stofă de mare cuceritor iar asta a făcut multe tinere celebre să sufere după el.


Telenovela Ciprian Marica Ilinca Vandici Continuă S Au Impăcat De Crăciun Libertatea

Ilinca Vandici este una dintre ele.

Ilinca vandici si ciprian marica. Chiar Ilinca Vandici a povestit modul în care Ciprian Marica a fost dat de gol de presă. Desi a petrecut Sarbatorile de iarna cu fostul ei iubit fotbalistul Ciprian Marica Ilinca Vandici a marturisit intr-un interviu acordat revistei Viva. Intre timp acesta s-a transferat la alta echipa din Germania si pare.

A pus piciorul în prag. Cum să-și întemeieze o familie fericită a fost mereu una dintre cele mai mari dorințe ale sale ea a sperat până în ultima clipă că fotbalistul va îngenunchia și îi va adresa întrebarea cea mare. Ilinca Vandici a vorbit intr-un interviu despre relatia pe care o are in prezent cu fotbalistul Ciprian Marica facand referire la speculatiile cum ca s-ar impaca cu el in conditiile in care si-au petrecut impreuna sarbatorile de iarna.

Ilinca Vandici adevarul despre relatia cu Ciprian Marica Tot pentru Ciprian Marica Ilinca Vandici la vremea respectiva era pregatita sa reununte la cariera pentru el. Dupa ce s-a confesat unei prietene ca s-ar putea sa fie insarcinata Ilinca si-a facut ieri programare la ginecolog. Cine i-a salvat relația lui Ciprian Marica după scandalul amoros de la Cluj.

Se vorbea atunci de Bianca Dragusanu si alte fete din peisajul monden care cam faceau naveta la Stuutgart unde juca atunci Ciprian Marica. Ciprian Marica si Ilinca Vandici au format la un moment dat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Ciprian marica In ciuda zvonurilor despre o despartire iminenta Ciprian Manica si Ilinca Vandici au petrecut Craciunul impreuna intr-un club.

Ilinca Vandici și Ciprian Marica și-au început legătura amoroasă în anul 2009 iar prezentatoarea dădea semne că este mai îndrăgostită ca niciodată. Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri despre fosta sa relație cu fotbalistul Ciprian Marica. Aflam pur si simplu Actrita fotomodel si prezentatoare Ilinca Vandici 34 de ani a avut in trecut o relatie zbuciumata cu fostul fotbalist Ciprian Marica.

Ilinca Vandici povestește despre relația pe care a avut-o acum mulți ani cu Ciprian Marica Sursa foto. De Petre Dobrescu Vineri 26 februarie 2010 2118. După doar cateva luni de amor nebun Ciprian Marica a părăsit-o pe Ilinca Vandici.

Chiar daca relatia lor a trecut si prin momente de impas din cauza ca fotbalistul mai calca stramb cei doi au fost impreuna trei aniIn 2011 s-au despartit insa nu au putut sta prea mult. L-a acuzat ințial că ar fi înșelat-o cu Bianca Drăgușanu însă acum Ilinca a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțirea de fotbalistul pe care-l vedea tatăl copiilor ei. Ciprian Marica si Ilinca Vandici au format la un moment dat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

De-a lungul carierei Ciprian Marica a avut reputația unui adevărat cuceritor. Ilinca Vandici 35 de ani a rămas cu traume după relația cu fotbalistul Ciprian Marica 35 de ani. Vedeta TV a fost surprinsa in aeroport cand voia sa se imbarce in avionul care o ducea spre iubitul de la acea vreme.

Cum era inselata si mintita Ilinca Vandici de fostul fotbalist Ciprian Marica. În realitate însă Marica nu făcea decât să se eschiveze și să atenteze chiar la alte dive din showbiz precum Bianca Drăgușanu sau Adelina Pestrițu. S-a iubit printre altele cu vedetele Gina Pistol și Ilinca Vandici iar relația cu ultima nu s-a terminat chiar amiabil.

Ilinca Vandici 26 s-a despartit de fotbalistul Ciprian Marica 27 varful de atac al nationalei Romaniei anul trecut de Craciun acuzand numeroasele lui infidelitati. Ciprian Marica 28 de ani şi Ilinca Vandici 27 de ani și-au dat întâlnire la un restaurant din București unde au luat prânzul și au stat de vorbă în liniște. Instagram Ilinca Vandici Nu știu să-ți spun cum dar aflam.

Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri. Ilinca Vandici a mărturisit că ea și Ciprian Marica nu se potriveau la gândire întrucât ea dorea să se așeze la casa ei să se mărite și să întemeieze o familie în timp ce fostul fotbalist nu era pregătit în acel moment pentru un pas atât de important. Vedeta Acasa TV Ilinca Vandici 26 de ani are toate sansele sa devina in sfarsit sotia fotbalistului Ciprian Marica 27 de ani iubitul ei care de vreo trei ani i-a cam pus inima pe jar.

Ilinca Vandici este acum o soție și o mamă fericită dar în trecut când era într-o relație cu Ciprian Marica a suferit din dragoste. Marica i-a dat papucii Ilincăi Vandici. Invitata in cadrul unui podcast gazduit de actorul Radu Tibulca Ilinca Vandici a atins acest moment delicat.

Adelina Pestrițu și-a pierdut telefonul iar cel care l-a găsit a dat conversațiile din mesaje unei redacții. Ciprian Marica si Ilinca Vandici au intrat rapid. Ilinca Vandici și Ciprian Marica au avut o relație dar s-au despartit în toamna lui 2011 dupa doi ani de relație.

Ciprian Marica și Ilinca Vandici au avut o relație însă prezentatoarea de la Kanal D ar fi fost înșelată cu Bianca Drăgușanu după cum chiar ea mărturisea anul trecut iar fostul fotbalist le-ar mai fi trimis mesaje și altor domnișoare din showbiz printre care se numără și Adelina Pestrițu. Cum era inselata si mintita Ilinca Vandici de fostul fotbalist Ciprian Marica. Așa a aflat toată lumea de dorințele celebrului fotbalist și de faptul că frumoasa brunetă nici măcar nu i-a răspuns.

Deși avea o relație serioasă cu ea fostul fotbalist a poftit la apetistanta Bianca Drăgușanu astfel că lanțul de iubire s-a rupt atunci când frumoasa de la Kanal D a aflat. Aflam pur si simplu Fotbal Ciprian Marica Actrita fotomodel si prezentatoare Ilinca Vandici 34 de ani a avut in trecut o relatie zbuciumata cu fostul fotbalist Ciprian Marica. Chiar daca relatia lor a trecut si prin momente de impas din cauza ca fotbalistul mai calca stramb cei doi au fost impreuna trei ani.

Citește cele mai recente știri despre Ilinca Vandici. Motivul pare să fie faptul că vedeta Antenei 2 incă mai păstra legătura cu fostul iubit Alin Cocoş fiul vitreg al Elenei Udrea cu care a avut o relaţie de. Imaginile au fost publicate de ziarul Click care scrie că fotbalistul și prezentatoarea de televiziune ar fi.

Inițial bărbatul a fost acuzat că ar fi înșelat-o cu alte vedete din showbizul românesc însă prezentatoarea TV a dezvăluit acum adevăratul motiv al despărțirii dintre cei doi. A fost înșelată de cel care spera să-i devină soț însă nu acesta a fost cel mai important motiv care a dus la despărțirea de fotbalist. Marica a petrecut în vacanţa din Mexic cu tequilla şi bere din belşugFotbalistul nationalei si iubita lui vedeta Antenei 2 Ilinca Vandici au petrecut inedi.

Atacantul lui Stuttgart si realizatoarea TV au iesit sambata noapte in clubul Bamboo unde au ajuns dupa ora 100. 2 days agoCitește și. Ilinca Vandici s-a despărțit cu scandal de Ciprian Marica în 2011 după doi ani de relație în care prezentatoarea tv a tot sperat că fotbalistul o va lua de nevastă.


Ilinca Vandici Adevărul Despre Despărțirea De Ciprian Marica Prezentatoarea De La Bravo Ai Stil Celebrities A Dat Cărțile Pe Față


Abia Acum S A Aflat Ilinca Vandici A Fost și Ea Inșelată De Ciprian Marica Cine Este Femeia Pe Care A Preferat O Fotbalistul M A Inșelat Cu


Vesti Bune Pentru Marica Ilinca Vandici Insarcinata Foto Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Ciprian Marica A Tradus O Si Pe Ea Ilinca Vandici M A Inșelat Cu Bianca Drăgușanu


De Ce S Au Despărțit Ilinca Vandici și Ciprian Marica Vedeta Kanal D A Spus Adevărul După Mulți Ani Impact


Ilinca Vandici A Recunoscut Că Ciprian Marica A Inșelat O In Repetate Randuri Aflam Pur și Simplu Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Mare Pisicher Dom Le Marica S A Impacat Cu Ilinca Vandici A Scos O La Masa Pe Laura Teodoru Dar Le A Driblat Cu Roua


Ilinca Vandici și Ciprian Marica Despărțiți De O Femeie Află De Cine Libertatea


Ciprian Marica S A Cuplat Cu Ilinca Vandici Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Cum Se Ascundea Marica Ilinca Vandici Dezvăluiri Incredibile Despre Amantele Fostului Fotbalist M Am Ferit Să Par O Nebună


Detalii Neștiute Despre Relația Dintre Ilinca Vandici și Ciprian Marica Vedeta A Recunoscut Abia Acum El Nu Mă Arăta Lumii Libertatea


Cum Era Ilinca Vandici Inșelată De Ciprian Marica A Detaliat Totul Aflam De Infidelitatea Lui Tacataca Ro


Ilinca Vandici A Vorbit Despre Despărțirea De Ciprian Marica Fotbalistul Nu Era Pregătit Să Se Căsătorească Monden


Ilinca Vandici Inșelată De Ciprian Marica Ce S A Intamplat Cu Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu Impact


Ilinca Vandici Vorbește Despre Infidelitățile Fostului Său Iubit Ciprian Marica Elle Ro


Ilinca Vandici Adevărul Despre Relația Cu Ciprian Marica


Cancan Ro Ciprian Marica A Tradus O Si Pe Ea Ilinca Facebook


Ilinca Vandici S A Impacat Cu Marica


S Au Impacat Ilinca Vandici Si Ciprian Marica Impreuna La Masa

Tidak ada komentar:

Posting Komentar